Phishingcampagne

Test het risico op phishing binnen uw organisatie

Met een phishingcampagne krijgt u inzicht in de manier waarop uw werknemers omgaan met phishing. Wij bootsen een realistische en veilige campagne na en adviseren u over de nodige maatregelen.

V.a. €1500

  Phishingcampagne per mail

  De meest gekozen phishingcampagne is een campagne per mail. Hierbij sturen we de controlegroep een mail met een link naar een nagemaakte inlogpagina. Het aantal klikken op de link en inlogpogingen houden we in de gaten. Deze cijfers geven inzicht in het mogelijke effect van phishing binnen uw organisatie. Op verzoek is het mogelijk aanwijzingen in het proces te verwerken waaraan de gebruiker kan herkennen dat het een poging tot phishing betreft. De mate van bewustzijn voor phishing maken we op uit de resultaten van de campagne en het aantal phishingmeldingen dat wordt gedaan.

  Om het effect van phishing te meten bieden wij meerdere methoden aan. Naast de mailcampagne kunt u ook kiezen voor een telefonische phishingcampagne, social engineering en fysieke beveiliging van het kantoor of de ICT afdeling.

  FAQ

  Hoe lang duurt een phishingcampagne?

  Een phishingcampagne duurt gemiddeld 2 tot 3 weken. Deze doorlooptijd is nodig om het aantal reacties af te wachten.

  Contact

   Marcel Dusink - ISO auditor
   Tjardo Douwstra

   Business Consultant